Openingstijden

 maandag t/m vrijdag
 08.00-12.30 uur 
en 
13.15-16.30 uur
 
zaterdag & zondag
 gesloten

 

Van maandag 23-12 tot en met vrijdag 3-01 zijn wij gesloten en alleen bereikbaar via email.

Wij wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor 2020!

vloersticker

Vloerstickers

voor reclame doeleinden of een andere opvallende boodschap zoals een waarschuwing. Onze vloerstickers zijn van 300 gram polypol en voorzien van een antisliplaag. De kleefkracht van de vloersticker is enorm waardoor de vloersticker op vrijwel elke ondergrond is aan te brengen. Desondanks is de vloersticker eenvoudig te verwijderen. Onze vloersticker is voorzien van het veiligheidscertificaat V1.

Deursticker

De deur naar uw woonkamer opknappen, een rustgevende afbeelding in uw slaapkamer, de kinderkamer verfraaien of die saaie deur naar de zolder wat opvrolijken? Een deursticker bied u tal van mogelijkheden. Een deursticker in een handomdraai aan te brengen en tegen een leuke prijs. Met een deursticker van Repro Voorne BV kunt u ook gemakkelijk een beschadigende deur weer netjes maken.

Een deursticker past op alle vlakke deuren. Het is namelijk mogelijk de deursticker op het gewenste formaat te snijden. 

Elke deursticker wordt op zeer hoge kwaliteit geprint. Hierdoor is ook de foto scherp wanneer u vlak bij de deur staat. De print en sticker zijn bestendig tegen water waardoor de sticker gemakkelijk is schoon te maken met een doekje en een sopje.


Wij adviseren om de deursticker voor binnen te gebruiken zodat u langer kunt genieten van de deursticker. Het gebruik voor buiten is niet onmogelijk en hangt de houdbaarheid sterk af van de ondergrond en temperaturen.

Deurposter

Wat is het verschil tussen een deurposter en deursticker? Soms wordt een deurposter aangeboden als een product van papier met wat met lijm of dubbelzijdig plakband vast gemaakt moet worden op de deur. Door deze wijze van bevestigen kan de deurposter de deur beschadigen. Tevens geeft deze manier van bevestigen kans op plooien tijdens het plakken. Repro Voorne BV maakt gebruik van een grote sticker die de deur niet beschadigd (met uitzondering van deuren met een slecht hechtende verflaag). Door middel microscopisch kleine gaatjes is de lucht onder de sticker makkelijk weg te wrijven waardoor de kans op plooien zeer klein is.

 

voorbeeld deurstickerVoorbeeld van een deursticker
bij Bogeys Restaurant te Brielle.
De afbeelding van de sticker is afkomstig
van een 10 x 15 cm foto uit begin jaren 60.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voorbeeld deursticker 2

Voorbeeld van een deursticker
waarvan de foto is gemaakt
met een smartphone.

Roll-up banners

Sinds kort hebben wij naast de roll-up banner geprint op ons standaard materiaal ( 170 micron polypropyleen met grijze achterkant ) ook een budget variant waarbij het materiaal bestaat uit 510 gram vinyl ( spandoekmateriaal ). Onze roll-up banners zijn verkrijgbaar in de breedte van 80 cm en 100 cm en hebben een hoogte van 205 cm.

Klik hier voor meer informatie over onze roll-up banners.

NIEUW: LED kliklijst + Lichtbak film

Geef uw reclame of andere boodschap extra ligt door middel van een LED kliklijst.

Sinds kort leveren wij ook LED kliklijsten inclusief de lichtbak film voor in deze kliklijsten. Een LED kliklijst is een superdunne ( 15 mm) posterlijst met aluminium klikprofiel voorzien van LED verlichting. Deze is ideaal voor het presenteren van posters. De aluminium kliklijst geeft een luxe uitstraling en geeft de mogelijkheid om posters in een handomdraai te vervangen. De posters worden geprint op een glanzende backlitfilm waardoor de kleuren mooi helder overkomen.

De LED verlichting van de LED kliklijsten zijn energiezuinig en kunnen een besparing opleveren van ruim 70% ten opzichte van TL lichtbakken. Daarnaast gaat LED verlichting tot wel 100.000 branduren mee.

LED kliklijst

Specificaties LED kliklijst:

  • verkrijgbaar in de formaten A4 t/m A0
  • Voorzien van LED verlichting
  • Dikte ca 15 mm
  • Framebreedte ca 21 mm
  • 45 graden verstekhoeken
  • Kunststof achterwand
  • Geschikt voor wandmontage

 

LED kliklijsten zijn A-kwaliteit lijsten voorzien van een CE certificering.

Dit model is uitsluitend voor binnen gebruik.

 

De lichtbak film is een glanzende film met een uitstekende lichtdiffusie. Bij lichtbak film worden beelden van achteren verlicht waardoor deze dus dag en nacht zichtbaar zijn. Wanneer de film aan de achterzijde wordt verlicht, komen de kleuren goed uit en is de beeldkwaliteit zeer hoog. Onze glanzende film is weerbestendig en geschikt voor langdurig gebruik.

Nieuw: Beachflags

Sinds kort leveren wij ook het meest populaire promotie artikel; de beachflag. Door het dynamische effect van het doek is een beachflag een gegarandeerde aandachtstrekker.

ReproVoorne Beachflag

Wij kunnen 3 soorten beachflags leveren in 3 verschillende formaten;

  1. het druppel model
  2. het square model
  3. het rechte model

Het rechte model kunnen we aan de onderkant op 4 verschillende manieren afwerken (kwart rond, recht, half rond, schuin).

De beachflag doeken worden vervaardigd uit 115 gram/m2 glanspolyester. De band waar de paal doorheen geschoven wordt is zwart en vervaardigd uit dik polyester. Een witte of meegedrukte band is ook mogelijk. De paal (stokken) van de beachflag bestaat uit twee, drie of vier delen, afhankelijk van de lengte en is gefabriceerd uit zeer sterk fiberglass met metalen connectoren. De beachflag wordt geleverd in een draagtas.

De voet van de beachflag dient u los te bestellen. U heeft keuze uit een grondpin, kruisvoet, schaarvoet, waterzak, grondboor, een lichte grondplaat of zware grondplaat, parasolvoet of een autovoet.

druppel beachflag

square beachflag

rechte beachflag

Wij bezorgen voor onze vaste zakelijke klanten in de volgende plaatsen:

Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Westvoorne, Maasvlakte, Maasvlakte 2, Europoort, Rozenburg, Botlek, Vondelingenplaat, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet, Putten, Abbenbroek, Zuidland, Bernisse, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Brielle, Vierpolders, Voorne, Stellendam, Goedereede, Ouddorp, Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis, Goeree-Overflakkee.

Social

 Facebook  linkedin