Openingstijden

 maandag t/m vrijdag
 08.00-12.30 uur 
en 
13.15-16.30 uur
 
zaterdag & zondag
 gesloten

 

Aangepaste openingstijden:

1e en 2e Pinksterdag - gesloten

5 t/m 23 augustus (week 32,33,34) - zomervakantiesluiting

Plotten, CAD-printen, Lichtdrukken, Grootformaat tekeningen printen, Autocad printen; kopiëren of printen van Bestekboeken, TAR pakketten, Stopboeken.

Kortom, het vermenigvuldigen van Technische documenten. Vaak complete boekwerken of mappen met belangrijke informatie en verschillende formaten originelen. Hoewel er veel van dit werk digitaal wordt gedistribueerd, is visualisatie van dit werk door het op schaal uit te printen, toch nog steeds noodzakelijk. Omdat deze werkzaamheden van oorsprong onze core business is, zijn wij ook gespecialiseerd in het vermenigvuldigen hiervan. Wij kunnen het gehele pakket op het juiste formaat printen en indien noodzakelijk, samenvoegen in boekwerken eventueel voorzien van tabbladen of scheidingsstroken.

In verband met de vaak grote complexiteit en arbeidsintensiviteit van dit werk, zijn prijzen vooraf moeilijk te geven. De uiteindelijke kosten voor een opdracht worden gebaseerd op het totale print of kopieervolume, de staat van het origineel en de benodigde arbeid voor het eventueel omzetten van digitale bestanden of samenstellen boekwerken. Onderstaande vermelde stuksprijzen excl. BTW dienen dan ook als richtlijn. Voor een reëlere prijsberekening kunt u beter rechtstreeks contact opnemen met Repro Voorne BV.

 

CAD tekeningen (plt, PDF, tif)
formaat: Zwart/wit kleur
A4 € 1,10 € 1,96
A3 € 1,44 € 2,56
A2 € 1,95 € 3,47
A1 € 2,68 € 4,77
A0 € 3,74 € 6,66
verwerken DWG-file  tbv plot/print € 1,85

Wij bezorgen voor onze vaste zakelijke klanten in de volgende plaatsen:

Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Westvoorne, Maasvlakte, Maasvlakte 2, Europoort, Rozenburg, Botlek, Vondelingenplaat, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet, Putten, Abbenbroek, Zuidland, Bernisse, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Brielle, Vierpolders, Voorne, Stellendam, Goedereede, Ouddorp, Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis, Goeree-Overflakkee.

Social

 Facebook  linkedin Google Plus logo