Openingstijden

 maandag t/m vrijdag
 08.00-12.30 uur 
en 
13.15-16.30 uur
 
zaterdag & zondag
 gesloten

 

LET OP:

Wij hebben enkele gewijzigde openingstijden.

Goede Vrijdag, 10 april, sluiten wij om 15.00 uur

2e Pasen zijn wij gesloten

 

NIEUW: LED kliklijst + Lichtbak film

Geef uw reclame of andere boodschap extra ligt door middel van een LED kliklijst.

Sinds kort leveren wij ook LED kliklijsten inclusief de lichtbak film voor in deze kliklijsten. Een LED kliklijst is een superdunne ( 15 mm) posterlijst met aluminium klikprofiel voorzien van LED verlichting. Deze is ideaal voor het presenteren van posters. De aluminium kliklijst geeft een luxe uitstraling en geeft de mogelijkheid om posters in een handomdraai te vervangen. De posters worden geprint op een glanzende backlitfilm waardoor de kleuren mooi helder overkomen.

De LED verlichting van de LED kliklijsten zijn energiezuinig en kunnen een besparing opleveren van ruim 70% ten opzichte van TL lichtbakken. Daarnaast gaat LED verlichting tot wel 100.000 branduren mee.

LED kliklijst

Specificaties LED kliklijst:

  • verkrijgbaar in de formaten A4 t/m A0
  • Voorzien van LED verlichting
  • Dikte ca 15 mm
  • Framebreedte ca 21 mm
  • 45 graden verstekhoeken
  • Kunststof achterwand
  • Geschikt voor wandmontage

 

LED kliklijsten zijn A-kwaliteit lijsten voorzien van een CE certificering.

Dit model is uitsluitend voor binnen gebruik.

 

De lichtbak film is een glanzende film met een uitstekende lichtdiffusie. Bij lichtbak film worden beelden van achteren verlicht waardoor deze dus dag en nacht zichtbaar zijn. Wanneer de film aan de achterzijde wordt verlicht, komen de kleuren goed uit en is de beeldkwaliteit zeer hoog. Onze glanzende film is weerbestendig en geschikt voor langdurig gebruik.

Wij bezorgen voor onze vaste zakelijke klanten in de volgende plaatsen:

Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Westvoorne, Maasvlakte, Maasvlakte 2, Europoort, Rozenburg, Botlek, Vondelingenplaat, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet, Putten, Abbenbroek, Zuidland, Bernisse, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Brielle, Vierpolders, Voorne, Stellendam, Goedereede, Ouddorp, Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis, Goeree-Overflakkee.

Social

 Facebook  linkedin