Coronavirus

Beste relatie,

De verscherpte richtlijn als gevolg van de Coronacrisis zorgt ervoor dat wij ons anders moeten organiseren om u van dienst te kunnen blijven. Wij vragen begrip voor de maatregelen die wij hebben moeten nemen om zo samen de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

  • Bij bezoek aan ons is slechts 1 persoon per klant toegestaan.
  • In verband met de beperkte ruimte geld er een max van 2 klanten tegelijk.
  • Wij vragen u buiten te blijven wachten als er 2 klanten tegelijk binnen zijn.
  • Klanten die naar buiten gaan hebben voorrang op binnenkomende klanten.
  • Houd afstand van elkaar (minimaal 1,5 meter).
  • Blijf zo kort mogelijk binnen.
  • Ten behoeve van effectief werken en kostenbeheersing staat op dit moment niet alle apparatuur aan. Wij clusteren op dit moment opdrachten. Dit betekend dat wij geen "klaar terwijl u wacht opdrachten" of "kom gelijk ophalen" opdrachten uitvoeren. We geven bericht als het klaar ligt.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze spannende tijd en hopen dat alles snel weer bij het oude vertrouwde zal zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Erwin en Claudia,

Repro Voorne BV

Openingstijden

 maandag t/m vrijdag
 08.00-12.30 uur 
en 
13.15-16.30 uur
 
zaterdag & zondag
 gesloten

 

LET OP:

Wij hebben enkele gewijzigde openingstijden.

Goede Vrijdag, 10 april, sluiten wij om 15.00 uur

2e Pasen zijn wij gesloten

 

Deursticker

De deur naar uw woonkamer opknappen, een rustgevende afbeelding in uw slaapkamer, de kinderkamer verfraaien of die saaie deur naar de zolder wat opvrolijken? Een deursticker bied u tal van mogelijkheden. Een deursticker in een handomdraai aan te brengen en tegen een leuke prijs. Met een deursticker van Repro Voorne BV kunt u ook gemakkelijk een beschadigende deur weer netjes maken.

Een deursticker past op alle vlakke deuren. Het is namelijk mogelijk de deursticker op het gewenste formaat te snijden. 

Elke deursticker wordt op zeer hoge kwaliteit geprint. Hierdoor is ook de foto scherp wanneer u vlak bij de deur staat. De print en sticker zijn bestendig tegen water waardoor de sticker gemakkelijk is schoon te maken met een doekje en een sopje.


Wij adviseren om de deursticker voor binnen te gebruiken zodat u langer kunt genieten van de deursticker. Het gebruik voor buiten is niet onmogelijk en hangt de houdbaarheid sterk af van de ondergrond en temperaturen.

Deurposter

Wat is het verschil tussen een deurposter en deursticker? Soms wordt een deurposter aangeboden als een product van papier met wat met lijm of dubbelzijdig plakband vast gemaakt moet worden op de deur. Door deze wijze van bevestigen kan de deurposter de deur beschadigen. Tevens geeft deze manier van bevestigen kans op plooien tijdens het plakken. Repro Voorne BV maakt gebruik van een grote sticker die de deur niet beschadigd (met uitzondering van deuren met een slecht hechtende verflaag). Door middel microscopisch kleine gaatjes is de lucht onder de sticker makkelijk weg te wrijven waardoor de kans op plooien zeer klein is.

 

voorbeeld deurstickerVoorbeeld van een deursticker
bij Bogeys Restaurant te Brielle.
De afbeelding van de sticker is afkomstig
van een 10 x 15 cm foto uit begin jaren 60.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voorbeeld deursticker 2

Voorbeeld van een deursticker
waarvan de foto is gemaakt
met een smartphone.

Wij bezorgen voor onze vaste zakelijke klanten in de volgende plaatsen:

Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Westvoorne, Maasvlakte, Maasvlakte 2, Europoort, Rozenburg, Botlek, Vondelingenplaat, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet, Putten, Abbenbroek, Zuidland, Bernisse, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Brielle, Vierpolders, Voorne, Stellendam, Goedereede, Ouddorp, Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis, Goeree-Overflakkee.

Social

 Facebook  linkedin