Openingstijden

 maandag t/m vrijdag
 08.00-12.30 uur 
en 
13.15-16.30 uur
 
zaterdag & zondag
 gesloten

 

Van maandag 23-12 tot en met vrijdag 3-01 zijn wij gesloten en alleen bereikbaar via email.

Wij wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor 2020!

CAD tekeningen kunt u aanleveren als plotfile (PLT), PDF, TIF of DWG file. Een PDF-file verdient de voorkeur. 

Vanuit Autocad kunt u eenvoudig een PDF bestand maken. U selecteer plot, kies de optie "DWG to PDF", selecteer de juiste opties (papierformaat, pennenset, printgebied) en de tekening wordt opgeslagen als PDF.

Indien u niet zelf een PDF (of PLT) file kunt maken omdat u geen AutoCad heeft, kan Repro Voorne BV dit ook voor u verzorgen. Om een juiste PDF of plot te krijgen van een dwg-file moeten ook de fonts, plotstyles en x-refs worden aangeleverd. Indien deze niet worden meegeleverd kunnen wij niet garanderen dat de tekening juist wordt geplot.

Let op: Indien niet speciaal wordt aangegeven plotten wij altijd in het formaat en opmaak van het digitale bestand. Dus, als het bestand in kleur is, dan plotten wij ook in kleur. Is het digitale bestand opgeslagen als een A3 terwijl volgens de onderhoek dit een A1 moet zijn, dan printen wij toch in A3.

Wij bezorgen voor onze vaste zakelijke klanten in de volgende plaatsen:

Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Westvoorne, Maasvlakte, Maasvlakte 2, Europoort, Rozenburg, Botlek, Vondelingenplaat, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet, Putten, Abbenbroek, Zuidland, Bernisse, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Brielle, Vierpolders, Voorne, Stellendam, Goedereede, Ouddorp, Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis, Goeree-Overflakkee.

Social

 Facebook  linkedin